ETgohome

ETgohome är ett skivbolag som startades 2011 av Elin Trogen, för att det ständigt behövs utgivning och spridning av  musik i alla möjliga former, former som ju ständigt förändras - och det är ju bra det.

 

 

 

 

 

Första släppet var skivan Lekisjazz, en jazzplatta för barn, för att det behövs både för barn och föräldrar. Skivan blev Grammisnominerad 2012 i kategorin Årets barnalbum och Lekisjazz spelar live flitigt runtom i Sverige tillsammans med Krokodilorkestern, en samling talangfyllda jazzmusiker inklusive en jättestor krokodil som spelar gitarr! Mer information om Lekisjazz finns på hemsidan och på facebook.
Lyssna på Lekisjazz här! 

Projektet Do you suppose they could change your life sjösattes 2011 i samarbete med franska Yunkunkun Records, för att folket behöver mer Guided by Voices! Projektet är en hyllning till GBV, en samling med tolkningar av plattan Under the bushes under the stars som släpptes första gången 1996. Lyssna på Spotify!

Alexandra Ravalds debutalbum Time to learn kom i februari 2013, för att det ständigt behövs nya spännande jazzmusiker. Lyssna på skivan här!

I september 2013 släpps Anja Bigrells solodebut. Anja var tidigare ena halvan av Montys Loco. Snart kommer en singel, håll ut!